fbpx

Toyota Cluj

 

Un SUV potrivit pentru aventurile urbane si extra-urbane

Descopera modelele Toyota RAV4

Indiferent de tipul de motorizare pe care il preferi, Toyota RAV4 este potrivit pentru fiecare situatie. ADN-ul dual al modelului RAV4 Plug-In Hybrid iti permite sa te bucuri de acceleratie instantanee si autonomie extinsa a bateriei Litiu-ion, iar daca alegi versiunea Hybrid, beneficiezi de o greutate redusa a masinii, gratie platformei inovatoare TNGA, in timp ce alaturi de versiunea RAV4 Conventional te bucuri de control si eficienta, gratie sistemului AWD.

RAV4 Benzina
RAV0002a_22.tif - Original File
La volanul RAV4 Conventional te bucuri de control si siguranta in calatoriile de zi cu zi, multumita sistemului AWD imbunatatit. Acesta poate trimite 50% din cuplul motorului catre rotile din spate, precum si spre roata stanga sau dreapta pentru o manevrabilitate sporita. Totodata, atunci cand nu este necesar sistemul AWD, acesta reduce sau elimina cuplul catre rotile din spate pentru a beneficia de o economie mai buna a combustibilului.  
RAV4 Hybrid
TOY_RAV4_2022_HUB_IMG_KV_01_ADV_v2_low_res
Distinctiv si cu o prezenta impunatoare, Toyota RAV4 Hybrid atrage privirile participantilor la trafic, multumita farurilor LED care se imbina cu liniile indraznete si fluide, pentru un aspect unic si elegant. Interiorul sofisticat si spatios transforma timpul petrecut la volan in momente de neuitat.
RAV4 Plug-In Hybrid
REV0002a_22.tif - Original File
RAV4 Plug-In Hybrid ofera o performanta de neegalat, fiind echipat cu un motor pe benzina Hybrid Dynamic Force de 2.5 litri, cu 306 CP si sistemul inteligent de tractiune integrala AWD-i. Calatoriile devin o adevarata experienta confortabila, gratie scaunelor sport din piele si sistemelor de siguranta, din dotarea modelului. 
Design puternic
RAV0501a_22 - Original File
La volanul RAV4 vei atrage, cu siguranta, privirile tuturor. Forma sculptata a caroseriei emana puterre si dinamism, in timp ce farurile ascutite adauga o nota agresiva si impunatoare.  
Calatorii conectate
REV2005c_21 - Original File
Pentru a te bucura de calatorii mereu conectate, Toyota RAV4 dispune de Integrare Smartphone, Sistem de Navigatie si un ecran multimedia de 10.5″.
Interior spatios
REV2002a_21 - Original File
Cabina eleganta a modelului RAV4 asigura conditiile ideale pentru calatorii confortabile, iar interiorul sofisticat si bine compartimentat, dispune de suficient spatiu pentru nevoile tale.  

Cere oferta pentru RAV4