fbpx

Toyota Cluj

 

Descopera noua generatie Toyota C-HR

Alege noul Toyota C-HR

Cu un design spectaculos, noul Toyota C-HR atrage privirile tuturor curiosilor. Liniile fluide sunt evidentiate de manarele tip flush si impresionantele stopuri LED care afiseaza numele modelului. În plus, noul Toyota C-HR este disponibil in doua variante de propulsie Toyota Hybrid: 1.8 litri cu 140 CP sau 2.0 litri cu 197 CP si cu tractiune fata sau AWD-i.

Iesi in evidenta

Noul Toyota C-HR este mai indrazneata, facand-o imposibil de uitat. Grila impunatoare impreuna cu farurile LED evidentiaza profilul coupe al modelului si accentueaza design-ul iesit din tipare.

Siguranta avansata

Pentru calatorii in siguranta alaturi de cei dragi, noul Toyota C-HR este dotat cu T-Mate, partenerul tau de mobilitate, alcatuit dintr-o serie de sisteme concepute pentru a te sprijini in momentele mai dificile din trafic.

Conectivitate continua

Noul Toyota C-HR a fost conceput pentru confortul tau! De fiecare data cand te urci la volan pentru o noua calatorie vei fi intampinat de o secventa de iluminat exterior. De asemenea, pozitia preferata a scaunului si setarile digitale din habitaclu se vor aplica imediat ce urci la volan.

Cere oferta pentru noul Toyota C-HR